Ons verhaal 


Lieve bezoeker, 

 

Wat leuk dat je onze webshop hebben gevonden. Welkom!

 

Wij zijn Davey en Michelle en in augustus 2021 zijn wij samen begonnen met het uitwerken van onze droom om naast onze fulltime banen samen een webshop op te zetten waar we allebei onze passie in kwijt kunnen. 

Veel van onze vrienden en familie hebben in de afgelopen jaren een kindje gekregen en wij zijn dus samen veel op kraamvisite geweest. Super leuk als je het ons vraagt! Uiteraard kom je dan niet met lege handen aan en ben je opzoek naar een mooi kraamcadeautje. Hier is het idee ontstaan om via onze webshop kraamcadeaus aan te bieden die al door ons zijn samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk om helemaal zelf met mooie producten uit de webshop een kraamcadeau pakket samen te stellen of losse producten te bestellen in de webshop. Zo kom je nooit meer met lege handen aan bij een babyshower, gender reveal of kraambezoek. 

 

De producten zijn uiteraard ook super leuk om voor je eigen kids te bestellen :). 

 

Mocht je niet direct bij de gelukkige ouders langs gaan, dan zorgen wij ervoor dat het kraamcadeautje wordt verstuurd naar de gelukkige ontvangers. 

 

Heb je een eigen bedrijf en ben je nog opzoek naar een leuk bedrijf die voor jou de kraamcadeautjes kan verzorgen voor klanten of medewerkers, dan komen we graag in contact! 

 

Alle merken die je terugvind in onze webshop zijn met liefde en aandacht door ons geselecteerd. Hierbij staat kwaliteit voorop en zoeken we merken die een mooi verhaal hebben en fijne producten. 

 

Mocht je tips hebben voor mooie merken, vragen over onze producten of kunnen we je helpen bij het samenstellen van een kraamcadeau, neem dan gerust contact met ons op. via info@tinylittlekoala.nl. We helpen je met heel veel liefde! 

 

Heel veel shopplezier en we hopen je met onze mooie producten blij te mogen maken! 

 

Liefs Davey en Michelle