• Gratis verzending vanaf €50,00
  • Gratis cadeauservice
  • Verzonden binnen 2 werkdagen

Ons verhaal 


Lieve bezoeker, 

 

Wat leuk dat je onze webshop hebben gevonden. Welkom!

 

Wij zijn Davey en Michelle en in augustus 2021 zijn wij samen begonnen met het uitwerken van onze droom om naast onze fulltime banen samen een webshop op te zetten waar we allebei onze passie in kwijt kunnen. 

Veel van onze vrienden en familie hebben in de afgelopen jaren een kindje gekregen en we hebben dus samen redelijk wat kraambezoekjes mogen brengen. Super leuk als je het ons vraagt! Uiteraard kom je dan niet met lege handen aan en ben je opzoek naar een leuk kraamcadeautje. Hier is het idee ontstaan om via onze webshop kadoboxen aan te bieden die al door ons zijn samengesteld. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf met mooie producten een kadobox samen te stellen of losse producten te bestellen in de webshop. Zo kom je nooit meer met lege handen aan bij een babyshower, gender reveal, kraambezoek of verjaardag.  

 

De producten zijn uiteraard ook super leuk om voor je eigen kids te bestellen :). 

 

Mocht je niet direct bij de gelukkige langs gaan dan kunnen we er voor zorgen dat de kadobox of cadeautjes direct worden verstuurd naar de gelukkige ontvanger. 

 

Heb je een eigen bedrijf en ben je nog opzoek naar een leuk bedrijf die voor jou de kraamcadeautjes verzorgd voor klanten of medewerkers, dan komen we graag in contact! 

 

Alle merken die je terugvind in onze webshop zijn met liefde en aandacht door ons geselecteerd. Hierbij staat kwaliteit voorop en zoeken we merken die een mooi verhaal hebben en fijne producten. 

 

Mocht je tips hebben voor mooie merken, vragen over onze producten of kunnen we je helpen bij het samenstellen van een (kraam)cadeau, neem dan gerust contact met ons op. via info@tinylittlekoala.nl. We helpen je met heel veel liefde! 

 

Heel veel shopplezier en we hopen je met onze mooie producten blij te mogen maken! 

 

Liefs Davey en Michelle